Αγαπητοί φίλοι,
σας στέλνουμε την ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων για το πρόγραμμα «ανοικτά σχολεια» που μας κοινοποιήθηκε από τον Δήμο. Το ΔΣ αποφάσισε να επεξεργαστεί κάποιες προτάσεις συνέχισης/επέκτασης των δραστηριοτήτων που ήδη ασκεί (πολιτιστικές, καλλιτεχνικές, περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης κλπ) και να τις υποβάλει ευελπιστώντας σε μεγαλύτερο άνοιγμα του Συλλόγου προς την γειτονιά, και σε αξιοποίηση ενδεχόμενης χρηματοδότησης.

Έτσι, καλεί όλα τα μέλη σε συνεργασία ώστε να υποβάλουν προτάσεις μέσω του Συλλόγου. Οι δράσεις θα γίνονται τις ώρες που τα σχολεία είναι συνηθως κλειστά και αφορούν όλες τις ηλικίες και όχι μονο τα παιδιά του σχολείου. Πληροφορίες για τις καλοκαιρινές δρασεις θα βρείτε στο site του Δ. Αθηναίων στη διεύθυνση: (http://www.cityofathens.gr/node/28596).

Στο επόμενο ΔΣ του συλλόγου τριτη 5.7.16 ώρα 8.30) θα συζητηθεί ο προγραμματισμός του Συλλόγου για το φθινόπωρο και οι πρώτες ιδέες για το πρόγραμμα ανοικτα σχολεια, και όποιος θέλει μπορεί να παρευρεθεί. Επίσης μπορείτε να στείλετε τις ιδέες στο μέιλ του Συλλόγου, ή να επικοινωνήσετε με τα μέλη του ΔΣ.

Σας περιμένουμε!

Advertisements