Αγαπητοί γείτονες και φίλοι,

Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση έχουμε λάβει πολλές και εξαιρετικές υποψηφιότητες στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του «Αρδηττού» που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, 10:00 – 17:00 στα γραφεία του Συλλόγου (Χαρβούρη 2 & Ευγ. Βουλγάρεως).

Σύμφωνα με το καταστατικό, τα ψηφοδέλτια πρέπει να διαμορφωθούν και να τυπωθούν την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου. Παρ΄όλο που χθες ήταν η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων, επειδή και άλλοι γείτονες θέλουν να υποβάλουν υποψηφιότητα, αποφασίσαμε να δώσουμε παράταση μέχρι την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016, οπότε θα κλείσει οριστικά ο κατάλογος των υποψηφίων.

Σας στέλνουμε προς το παρόν τα βιογραφικά των υποψηφίων που έχουμε ήδη λάβει. Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκλογές είναι πολύ σημαντική για την γειτονιά μας, ώστε το νέο ΔΣ να αντιπροσωπεύει τους περισσότερους γείτονες και να καλύψει τις ανάγκες μας. Στις εκλογές μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη που είναι ταμειακά εντάξει. Η ταμίας του απερχόμενου ΔΣ κα Μαρία Μαχά θα είναι παρούσα στην διαδικασία για να ανανεώνει εγγραφές και να εγγράφει νέα μέλη, ώστε να έχουν όλοι και όλες την δυνατότητα να ψηφίσουν. Υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ.

yp16 1yp16 2yp16 3yp16 4

yp16 5yp16 6