Σας στέλνουμε ανακοίνωση για την οργάνωση βιωματικών σεμιναρίων για γονείς που προσφέρουν για τα μέλη και τους φίλους του «Αρδηττού» η Δρ Αθηνά Φραγκούλη και οι συνεργάτες της στο πλαίσιο της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας.

ardittos

                     Βιωματικά σεμινάρια εν είδει «Σχολής Γονέων» στον «Αρδηττό»

Αγαπητοί γείτονες, μέλη και φίλοι του «ΑΡΔΗΤΤΟΥ»,
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι σύντομα στο σύλλογό μας θα ξεκινήσουν βιωματικά σεμινάρια για γονείς που οργανώνουν η Δρ Αθηνά Φραγκούλη και οι συνεργάτες της στο πλαίσιο της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας. Θεωρούμε ότι η προσφορά της Δόκτορος Φραγκούλη και των συνεργατών της στον «Αρδηττό» είναι εξαιρετικά γενναιόδωρη, πολύτιμη και ιδιαίτερα προνομιακή, λόγω της ποιότητας της εργασίας και της τεράστιας εμπειρίας τους όσον αφορά στα θέματα που θα αποτελέσουν το αντικείμενο των βιωματικών σεμιναρίων.
Ο «Αρδηττός», ανταποκρινόμενος σε πάγια αιτήματα πολλών μελών του, προσπαθεί ιδιαίτερα να στηρίξει τα μέλη και τους φίλους του με δράσεις που εστιάζονται στην κοινωνική στήριξη, έναν τομέα που αλύπητα έχει χτυπηθεί στις παρούσες συνθήκες. Η Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Συλλόγου, πλαισιωμένη από μέλη του Συλλόγου που σταθερά προσφέρουν χρόνο και κόπο, και τα οποία ευχαριστούμε, συμπαρίσταται με τις δράσεις της σε γείτονες που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες, είτε υλικές, είτε συντροφιάς, διασκέδασης και κοινωνικής επαφής.
Τώρα, τα βιωματικά σεμινάρια γονέων φιλοδοξούν να διαμορφωθούν με βάση τα συγκεκριμένα αιτήματα των γονέων που θέλουν να τα παρακολουθήσουν. Γι΄αυτό το λόγο στο παρόν επισυνάπτεται ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο παρακαλούμε να συμπληρώσετε ακριβώς τα θέματα που σας απασχολούν, ανάλογα με την ηλικία και τα ειδικά χαρακτηριστικά των παιδιών σας. Προβλήματα σε σχέση με την ανατροφή τους, την κοινωνικότητα και την σχέση τους μαζί σας.
Θα σας παρακαλούσαμε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο και να το στείλετε μέχρι και τις 17/11/2014 στο e-mail της Δρος Αθηνάς Φραγκούλη: ekpsath@otenet.gr . Εναλλακτικά μπορείτε να το στείλετε ταχυδρομικά στην διεύθυνση του Συλλόγου (Χαρβούρη 2 & Ευγενίου Βουλγάρεως 116 36 Μετς) ή να το βάλετε χέρι – χέρι στο γραμματοκιβώτιο που βρίσκεται έξω από τον χώρο του «Αρδηττού». Η ημέρα και ώρα διεξαγωγής των σεμιναρίων θα διαμορφωθούν ανάλογα με την διαθεσιμότητα των συμμετεχόντων. Προτεινόμενη ημέρα είναι η Παρασκευή αργά το μεσημέρι. Μαζί με το ερωτηματολόγιο σάς στέλνουμε και βιογραφικό σημείωμα της Δόκτορος Αθηνάς Φραγκούλη.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων που με την μικρή αυτή προσπάθεια θα βοηθήσετε να οργανωθούν τα σεμινάρια με τρόπο ώστε να έχουν την μέγιστη δυνατή απόδοση.
Σημειώνεται ότι σύντομα θα λάβετε ενημέρωση και για άλλες δράσεις κοινωνικής στήριξης των μελών και των φίλων του «Αρδηττού».

Ερωτηματολόγιο γονέων

Βιογραφικό σημείωμα της Δρ Αθηνάς Φραγκούλη

Advertisements