Αγαπητοί γείτονες και φίλοι, 
μετά την ανταπόκριση που είχαν οι προβολές κινηματογραφικών προβολών που ο σύλλογός μας οργάνωσε για τα μέλη και τους φίλους του τον περασμένο Μάιο και Ιούνιο, επανερχόμαστε και ξεκινάμε νέες προβολές την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014. 
Για να ενημερωθείτε σχετικά, σας στέλνουμε δύο ανακοινώσεις και σας περιμένουμε!

ardittos

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΞΑΝΑ
ΣΤΟΝ «ΑΡΔΗΤΤΟ»!!
Αγαπητοί γείτονες και φίλοι,
Μετά το διάλειμμα του καλοκαιριού, οι Κινηματογραφικές Βραδιές επιστρέφουν στον «Αρδηττό»! Η απήχηση που είχαν οι προβολές των τριών ταινιών που πραγματοποιήσαμε τον προηγούμενο Μάιο και Ιούνιο, μας ενθαρρύνουν ώστε να τις συνεχίσουμε, όπως είχαμε υποσχεθεί, στην περίοδο του φθινοπώρου που μπήκε πια για τα καλά αλλά και στο χειμώνα και την ερχόμενη χρονιά. Ολοκληρώνοντας λοιπόν, τον κύκλο ταινιών* που είχαμε προγραμματίσει και ανακοινώσει την άνοιξη, θα εγκαινιάσουμε τη νέα περίοδο με την ταινία Η φωτογραφία (1987) (Σενάριο-Σκηνοθεσία: Νίκος Παπατάκης – Ερμηνείες: Χρήστος Τσάγκας, Άρης Ρέτσος, Ζωζώ Ζάρπα, Δέσποινα Τομαζάνη, Χρήστος Βαλαβανίδης).
Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014, στο χώρο του συλλόγου (Χαρβούρη 2 & Ευγενίου Βουλγάρεως), στις 21.00.

Και σ΄αυτήν και στις επόμενες προβολές θα είναι μαζί μας και θα προλογίζει ο σκηνοθέτης-κριτικός κινηματογράφου Μάριος Π. Παπαγεωργίου. Μετά το τέλος της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση.
Παράλληλα με την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου προβολών, προγραμματίζουμε μία συνάντηση όσων ενδιαφέρονται και θα ήθελαν να συμβάλουν στη δημιουργία κινηματογραφικής λέσχης στο σύλλογό μας. Σύντομα θα σας στείλουμε τη σχετική ανακοίνωση.

*Υπενθυμίζουμε ότι ο κύκλος προβολών έχει ως θέμα του την «Ανθρώπινη Κατάσταση», όταν αυτή δοκιμάζεται μέσα από καταστροφικά πάθη, συναισθηματικές/ιδεολογικές μεταστροφές και οικονομικές εξωθήσεις.
Οι ταινίες που προβλήθηκαν ήταν οι εξής: 1. Ace in the hole (Το τελευταίο ατού) του Μπίλυ Γουάιλντερ, 2. Europa ΄ 51 (Δεν σε είχα απατήσει) του Ρομπέρτο Ροσελίνι και 3. Uberto D. (Ό, τι μου αρνήθηκαν οι άνθρωποι) του Βιτόριο Ντε Σίκα. Ο κύκλος θα κλείσει με την προβολή των ταινιών: 4. Η φωτογραφία του Ν. Παπατάκη και 5. Au hasard Balthazar (Στην τύχη ο Μπαλταζάρ) του Ρομπέρ Μπρεσσόν.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ στον «ΑΡΔΗΤΤΟ»
Αγαπητοί γείτονες και φίλοι,
Οι Κινηματογραφικές Βραδιές επιστρέφουν στον «Αρδηττό»!
Την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίουου 2014, στις 21.00, στο χώρο του συλλόγου (Χαρβούρη 2 & Ευγ. Βουλγάρεως) εγκαινιάζουμε τη χειμερινή περίοδο με την προβολή της ταινίας:

Η φωτογραφία (1987)

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Νίκος Παπατάκης
Ερμηνείες: Χρήστος Τσάγκας, Άρης Ρέτσος, Ζωζώ Ζάρπα,
Δέσποινα Τομαζάνη, Χρήστος Βαλαβανίδης

Η ταινία εντάσσεται στον κύκλο προβολών που έχει ως θέμα του την «Ανθρώπινη Κατάσταση», όταν αυτή δοκιμάζεται μέσα από καταστροφικά πάθη, συναισθηματικές/ιδεολογικές μεταστροφές και οικονομικές εξωθήσεις.
Την ταινία θα προλογίσει ο σκηνοθέτης – κριτικός κινηματογράφου Μάριος Π. Παπαγεωργίου και μετά το τέλος της προβολής θα ακολουθήσει συζήτηση.
Σας περιμένουμε!

Advertisements