Αγαπητοί γείτονες και φίλοι,
Σας στέλνουμε την ανακοίνωση για το πρόγραμμα εικαστικής αγωγής για ενήλικες που θα λειτουργήσει και φέτος στο σύλλογό μας. Το πρόγραμμα που ξεκίνησε τον προηγούμενο Μάρτιο συνεχίζεται και αυτή τη χρονιά και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

ardittos

Στο πλαίσιο του Προγράμματος ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ, θα λειτουργήσει και φέτος στον «Αρδηττό» τμήμα μαθημάτων εικαστικής αγωγής για ενήλικες με θέμα :

Ζωγραφίζω Σημαίνει Σχολιάζω τη Ζωή

Με άξονα τη βεβαιότητα ότι ταλέντο είναι το ουσιαστικό ενδιαφέρον μας για το αντικείμενο της ενασχόλησής μας, θα προσπαθήσουμε να διαλύσουμε την παρεξήγηση ότι το να νοιώθουμε δυνατοί μέσα από τη δύναμη της τέχνης, είναι αποκλειστικό προνόμιο των ειδικών.
Θα προσπαθήσουμε μέσω της δημιουργίας αλλά και εκπαιδευτικών προβολών, να κατακτήσουμε έναν νέο τρόπο όρασης, έτσι ώστε να κάνουμε κατανοητή και εικαστικά εφικτή, την συνάντηση δύο μακρινών μεταξύ τους πραγματικοτήτων σ’ ένα πεδίο ξένο και προς τις δύο.
Διδάσκοντες: Γιώργος Καζάζης, Εικαστικός, Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και Ελένη Δημητροπούλου, Εικαστικός, Εκπαιδευτικός.

Προτεινόμενη ημέρα διδασκαλίας: Κάθε Πέμπτη 18:00-20:00 το απόγευμα (αργότερα που οι μέρες θα μικρύνουν και θα σκοτεινιάζει νωρίτερα, η ώρα θα αλλάξει – 17.00 – 19.00 – μετά από συνεννόηση μεταξύ των συμμετεχόντων, όπως είχε γίνει και πέρσι).

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στον Πολυχώρο ΑΡΔΗΤΤΟΣ (Χαρβούρη 2 & Ευγενίου Βουλγάρεως – Μετς).

Έναρξη μαθημάτων: Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 210 7521600 και 697 6028160.

Advertisements