Αγαπητοί γείτονες και φίλοι,
σας στέλνουμε την ανακοίνωση – πρόσκληση στην έκθεση έργων γλυπτικής των παιδιών που συμμετείχαν στον κύκλο «Μια φορά κι έναν καιρό ένας νεολιθικός αγγειοπλάστης» και στην επίσκεψή τους στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Και οι δύο αυτές εκδηλώσεις, για τεχνικούς λόγους, δεν έγιναν τον Ιούνιο και τις οφείλουμε στα παιδιά.

ardittos

Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Μικροί μου γλύπτες,

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Έφθασε η ημέρα της έκθεσης των έργων σας!!!

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 5.00 το απόγευμα θα σας περιμένω με τους γονείς, τους φίλους, τα αδέλφια, τα ξαδέλφια και τους συμμαθητές σας, στο χώρο του Συλλόγου ΑΡΔΗΤΤΟΣ για τα εγκαίνια της έκθεσης των έργων σας με τίτλο
<Μια φορά κι έναν καιρό ένας Νεολιθικός αγγειοπλάστης……>.

Θα ακολουθήσει η απονομή των διπλωμάτων σας και μικρή γιορτή.

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι με ξεναγό τον αγαπητό μας κύριο Χρήστο Ντούμα θα επισκεφθούμε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Στάση Μουσείο) για να δούμε και να γνωρίσουμε από κοντά πολλά έργα του Νεολιθικού Πολιτισμού. Μετά την ξενάγηση θα μπορέσετε να ζωγραφίσετε ό, τι σας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση.

Η έκθεσή σας θα κλείσει το Σάββατο 4 Οκτωβρίου. Μεταξύ 12-2 το μεσημέρι θα σας περιμένω να παραλάβετε τα έργα σας (φέρνοντας μαζί σας ένα όμορφο κουτί)!

Φιλάκια από πηλό………

ΜΑΡΙΑ ΓΚΙΖΗ

Advertisements