ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΔΗΤΤΟΥ

 

Αγαπητοί γείτονες, μέλη του «Αρδηττού»,

Στην τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου μας, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, εγκρίθηκαν  ομόφωνα ο απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. και ο οικονομικός απολογισμός για  το τρέχον έτος.

Στη συνέχεια, εκλέχτηκε νέα εξελεγκτική επιτροπή καθώς και η εφορευτική επιτροπή που θα διεξαγάγει τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 από τις 10.00 μέχρι τις 17.00 στα γραφεία του Συλλόγου (Χαρβούρη 2 & Ευγενίου Βουλγάρεως).

Σύμφωνα με το καταστατικό, τα μέλη του συλλόγου που επιθυμούν να είναι υποψήφια για το νέο Δ.Σ. οφείλουν να υποβάλουν σχετική αίτηση 8 (οκτώ) τουλάχιστον ημέρες πριν από τις εκλογές, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014. Το απερχόμενο Δ.Σ. 2 (δύο) ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών, δηλαδή στις 16 Ιανουαρίου 2014, θα ανακοινώσει τον κατάλογο των υποψηφίων (που θα έχουν καταθέσει εμπρόθεσμα αίτηση υποψηφιότητας).

Το απερχόμενο Δ.Σ. στην τελευταία του συνεδρίαση (Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013) ασχολήθηκε με την προετοιμασία των εκλογών. Εκτός από τα τυπικά και πρακτικά ζητήματα, συζητήσαμε για τη σημασία αυτών των εκλογών, τη λειτουργία και το μέλλον του Συλλόγου μας.

Στα δυο προηγούμενα χρόνια της δημιουργικής λειτουργίας του Συλλόγου, σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες, μέλη του Δ.Σ., μέλη των επιτροπών, μέλη και φίλοι του συλλόγου διαθέσαμε  ενέργεια, χρόνο, διάθεση, κέφι και έμπνευση, γιατί πιστέψαμε και πιστεύουμε στις αξίες της συνεργασίας, της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης. Με μικρές και μεγάλες επιτυχίες αλλά και αναποδιές, όλοι μαζί, παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες,  συνεργαστήκαμε και δουλέψαμε  για να γίνει καλύτερη η γειτονιά μας.

Οι εκλογές δίνουν τη δυνατότητα για την ανανέωση του Δ.Σ. και τη συνέχεια της λειτουργίας και της δράσης του Συλλόγου. Αυτή η συνέχεια μπορεί να εξασφαλιστεί  με την εκλογή νέων μελών στο Δ.Σ. Όσοι τα δυο προηγούμενα χρόνια δούλεψαν για το Σύλλογο στο πλαίσιο κάποιας επιτροπής ή σε προσωπικό επίπεδο ή και με άλλους, όσοι δεν είχαν μέχρι τώρα την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ως μέλη του Δ.Σ., έχουν όμως διάθεση και κέφι να το κάνουν στο επόμενο διάστημα, μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητα τους. Η ανανέωση πρέπει να γίνει στην πράξη, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να αναδειχθούν νέες ιδέες, προτάσεις,  πρωτοβουλίες και δράσεις.

 Όσοι και όσες θέλουν να είναι υποψήφιοι/ες για το νέο Δ.Σ. μπορούν να στείλουν την αίτησή τους (ηλεκτρονική ή χειρόγραφη μαζί και με ένα βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία) είτε στην ηλεκτρονική  διεύθυνση: ardittos1927@gmail.com ή αντίστοιχα στον Πολυχώρο «Ο Αρδηττός»  (Χαρβούρη 2 & Ευγ. Βουλγάρεως), μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014.

Με την ευκαιρία αυτή ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές!

 

Ο πρόεδρος                                                       Η γενική γραμματέας

 

Χαράλαμπος Πουλόπουλος                                          Ελένη Αντζουλάτου

Advertisements