ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΕΧΝΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Στον Πολυχώρο «Αρδηττός», Χαρβούρη 2 και Ευγενίου Βουλγάρεως, Μετς

«ΤΟ ‘13 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 13»

Αυτή τη χρονιά ενισχύουμε τη βιβλιοθήκη του σχολείου της γειτονιάς μας, του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών προσφέροντας ένα καινούριο βιβλίο για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

10.00 π.μ.- Ξεκινάει το διήμερο με τον διαγωνισμό κέικ, που φέρνουμε από το σπίτι μας για να τα δοκιμάσουμε και να τα απολαύσουμε με ζεστή σοκολάτα.

11.00 π.μ. –Μελανόμορφο ή ερυθρόμορφο; Το Εργαστήριο ΘΕΤΙΣ συνδέει με παιχνίδι  τα παιδιά και τους μεγάλους με την αρχαία κεραμική τέχνη.

13.00 μ.μ-Επειδή,  Χριστούγεννα έρχονται,  το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ ενημερώνει τους κατοίκους της γειτονιάς και τους φίλους τους για τα τυχερά παιχνίδια και το αλκοόλ στην περίοδο των γιορτών, ενώ παράλληλα η παιδο-οδοντίατρος Μαρία Πελαργίδου θα εξετάσει  τα παιδιά και θα τα συμβουλεύσει τι να κάνουν, όταν τρώνε πολλά γλυκά.

15.00 μ.μ.- Στη Γκαλερί «Θεμιστοκλής Παπαϊωάννου» τα παιδιά φτιάχνουν γλυπτά ζωάκια από σύρμα και εφημερίδα για τη Φάτνη των Χριστουγέννων.

17.00 μ.μ.- Τα παιδιά του Β1 Τμήματος  του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ανεβάζουν την παράσταση «Που πήγαν τα Χριστούγεννα;»

Και ακολουθεί…μια μουσική έκπληξη!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

11.00 π.μ.- Το LA TRAP και το ΦΤΕΡΟ μαζί με τα παιδιά κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικα στολίδια.

12.00 μ.μ.- Γενική Συνέλευση του Συλλόγου: Τι κάναμε; Τι δεν κάναμε; Τι προτείνουμε για το μέλλον;

14.00 μ.μ.- Το Μουσικό Σύνολο ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ μας διασκεδάζει με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όχι μόνο.

BAZAAR

Και τις δυο ημέρες θα λειτουργεί BAZAAR αγαπημένων μικροαντικειμένων, παιχνιδιών, βιβλίων και ρούχων σε καλή κατάσταση και γλυκιά γωνιά με χειροποίητα γλυκά, μπισκότα, μαρμελάδες κ.α. όλα προσφορά των γειτόνων μας.

Ευχαριστούμε τον ζωγράφο Μανώλη Χάρο για την δωρεά του έργου του στον Σύλλογο μας στο οποίο βασίζεται η αφίσα του διημέρου.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

105,5 στο ΚΟΚΚΙΝΟ         NEWS 247            ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΧΨΖ

Advertisements