ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2013

Μετς: Μια ζωντανή γειτονιά μέσα στην πόλη

Αγαπητοί γείτονες και φίλοι,

Το θέμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων αφορά τη σχέση της γειτονιάς μας με την πόλη της Αθήνας. Το Μετς, μια μικρή, παραδοσιακή γειτονιά αποτελείται από ανθρώπους που συνεχώς προσπαθούν να την κάνουν πιο ανθρώπινη μέσα από  δραστηριότητές τέχνης, δημιουργίας και αλληλεγγύης.

Στόχος των εκδηλώσεων  εκτός από το να περάσουμε καλά και να έρθουμε πιο κοντά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι να αναδειχθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Μετς , στα οποία περιλαμβάνονται οι αρχαιολογικοί  χώροι, τα μνημεία, τα καλλιτεχνικά εργαστήρια, οι δρόμοι και οι αυλές, οι χώροι άθλησης, εκπαίδευσης και πρασίνου, οι φορείς  κοινωνικής φροντίδας,  τα καταστήματα και τα εργαστήρια που λειτουργούν στην περιοχή. Σε αρμονία όμως με τους ανθρώπους της γειτονιάς μικρούς και μεγάλους που το ζωντανεύουν με την έμπνευση, την προσπάθεια, τη δουλειά, το κέφι τους.

Στη διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνει προσπάθεια να αξιοποιηθούν και να αναδειχθούν όλοι οι παραπάνω χώροι και οι άνθρωποι που συνδέονται με αυτούς, μέσα από μικρές και μεγάλες δραστηριότητες. Οι εκδηλώσεις προγραμματίζονται για το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Παρακαλούμε μέχρι  τις 5 Ιουνίου να προτείνετε χώρους και εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την ξεχωριστή φυσιογνωμία του Μετς και τη ζωντάνια των κατοίκων του.

Κι αν έχετε πρόταση για κάποιον άλλο τίτλο που να εκφράζει καλύτερα το περιεχόμενο των εκδηλώσεών μας, μετά χαράς να μας τον στείλετε!!!

Advertisements