Αγαπητοί γείτονες και φίλοι,

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και χαρά σε εσάς και στις οικογένειες σας!

Στη διάρκεια του 2012, όλοι μαζί, πορευτήκαμε με σύμπνοια, αλληλοκατανόηση, αλληλεγγύη και κοινά οράματα. Επαναδραστηριοποιήσαμε τον ιστορικό Σύλλογο «Ο ΑΡΔΗΤΤΟΣ» και επαναπροσδιορίσαμε τη σχέση με τον εαυτό μας, τη γειτονιά μας και την κοινωνία.

Αποδείξαμε ότι θέλουμε να παραμείνουμε μια κοινωνία πολιτών, παραμερίζοντας τον ατομικισμό και την αδιαφορία. Προσπαθήσαμε να αναδείξουμε την έννοια της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης και να περιορίσουμε την αποξένωση. Αντιμετωπίσαμε αισιόδοξα την κρίση και ανακαλύψαμε νέους τρόπους συνύπαρξης και δράσης. Καταφέραμε, έτσι, να κάνουμε το Μετς θύλακα ξεχωριστού ενδιαφέροντος και προσοχής.

Σήμερα, όλοι σχεδόν στη γειτονιά μας, γνωριζόμαστε με τα μικρά μας ονόματα. Μέσα από τις ποιοτικές και καινοτόμες εκδηλώσεις, με τη δική σας συμμετοχή και προσφορά, επιχειρήσαμε να δυναμώσουμε τους δεσμούς της γειτονιάς μας και να παραμερίσουμε τον φόβο, την ανασφάλεια και την αγωνία της εποχής μας.

Νομίζουμε ότι κάναμε ένα μικρό βήμα μπροστά, αλλά μας μένει ακόμη δρόμος να διανύσουμε και σας  χρειαζόμαστε δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι που θα κάνει τη γειτονιά μας καλλίτερη και πιο ανθρώπινη και όλους εμάς πιο δημιουργικούς.

Αγαπητοί γείτονες και φίλοι,

Σύμφωνα με το καταστατικό κάθε χρόνο συγκαλείται τακτική Γενική συνέλευση κατά την οποία γίνεται λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου όσων έγιναν κατά τη διάρκεια του έτους και εκτίθενται ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός του νέου έτους.  Η ημερομηνία και ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική συνέλευση θα σας ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό δείτε εδώ τον απολογισμό των εκδηλώσεων του 2012 και θα ακολουθήσουν, ο οικονομικός απολογισμός και  προβολές φωτογραφιών από τις εκδηλώσεις.

Να είστε όλοι καλά

Advertisements