Ένα εξαιρετικό ρεπορτάζ του cosmo.gr για τις τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας στο Μετς!!!

http://www.cosmo.gr/

Αγαπητοί φίλοι και γείτονες,

Δείτε τον Προγραμματισμό   των ενεργειών και κατανομή έργου της  Εκδήλωσης για το Χριστουγεννιάτικο διήμερο 15-16 Δεκεμβρίου 2012. (διορθωμένο αρχείο… αφού ο Δαίμων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας μπέρδεψε!!!!)

Επίσης, δείτε το video για τη συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά του «ΜΗΤΕΡΑ»

http://www.youtube.com/watch?v=opetjiDHiM8&feature=share

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΕΧΝΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Οι Oper(O), στον πεζόδρομο της Χαρβούρη, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 14:00 στο Μετς σε ένα μοναδικό παραμύθι-όπερα!!!

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΜΜΕΝΗΣ ΜΙΛΙΑΣ

Ένα οπερατικό παραμυθι

« Η Άρια μιλούσε απ’το πρωί που ξύπναγε μέχρι το βράδυ που πήγαινε να κοιμηθεί. Μα ακόμα και στον ύπνο της παραμιλούσε. Όταν έπαιζε κρυφτό, πάντα έχανε γιατί την πρόδιδε η φωνή της. Να σας πω ακόμα, ότι πολλές φορές την ώρα του φαγητού, κινδύνεψε να πνιγεί στην προσπάθεια της να καταπιεί και να μιλήσει ταυτόχρονα. Ώσπου μια νύχτα…»

Ένα παραμύθι που συναντιέται με τα παιδιά για να τους θυμήσει οτι τα καλύτερα ταξίδια τα κάνουμε με τη φαντασία. Η συμμορία των Oper(O) έγραψε ένα παραμύθι για να το διηγηθεί όπου βρει μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα και ένα τσούρμο πιτσιρίκια! Οι Oper(O) αφηγούνται, τραγουδούν και παίζουν μουσική θέλοντας με τα πιο απλά και διαχρονικά μέσα να δημιουργήσουν ατμόσφαιρες γεμάτες συναισθήματα.

οπερο1

Τους ξέρετε τους Oper(O);

Ελάτε να τους δείτε και να τους ακούσετε, στις 16 Δεκεμβρίου στο Μετς σε ένα μοναδικό οπερατικό παραμύθι !!!

Στους Oper(O) πειραματιζόμαστε και παίζουμε με τη φόρμα της όπερας και τα πέντε βασικά της στοιχεία, τη μουσική, το θέατρο, τη κίνηση, την εικόνα και το τραγούδι για να ανακαλύψουμε νέες ισορροπίες ανάμεσά τους. Προερχόμαστε από διαφορετικούς χώρους των παραστατικών τεχνών, πιστεύουμε στη καλλιτεχνική συνεργασία και τη συνδημιουργία και μας ενώνει ο κοινός προβληματισμός για τη θέση της όπερας και της τέχνης στη σημερινή κοινωνία. Με την πεποίθηση ότι η βάση είναι η φαντασία, η αμεσότητα και η ειλικρίνεια, στοχεύουμε στη δημιουργία ολοκληρωμένων σύγχρονων θεαμάτων που να μας αφορούν όλους.

οπερο2

new1

new2

Δείτε την προβολή του Χριστουγεννιάτικου Διημέρου από site:

http://www.cosmo.gr/Entertainment/texnes/xristoygenniatiko-dihmero-texnhs-dhmioyrgias-kai-allhlegguhs-15-kai-16-12.2045303.html?jj=0&fb_action_ids=270113409778575&fb_action

Advertisements