Αγαπητοί μας γείτονες

Την Καθαρή Δευτέρα θελήσαμε να οργανώσουμε τη γιορτή της γειτονιάς στο Άλσος Λογγίνου. Φτιάχτηκε μια υπέροχη αφίσα για τη γιορτή και προσπαθήσαμε να προσκαλέσουμε όλη τη γειτονιά.

Ο καιρός πήγε να μας τα χαλάσει. Σκεφτήκαμε ότι το κρύο και το ψιλόβροχο θα απέτρεπε πολλούς από τους κατοίκους της γειτονιάς να έρθουν, ωστόσο, για μας η επιθυμία να γιορτάσουμε μαζί ήταν και ευθύνη. Ευθύνη  απέναντι στους λίγους που είχαν προετοιμαστεί και θα ήθελαν να έρθουν αψηφώντας την κακοκαιρία. Οι σκέψεις για ακύρωση της εκδήλωσης γρήγορα εγκαταλείφθηκαν και αρχίσαμε τη δουλειά.

Στήσαμε αυτοσχέδιες τέντες με δανεικές σκαλωσιές. Κόψαμε τις λαγάνες και τις σαλάτες, σερβίραμε τα ποτά και περιμέναμε…

Ένα μεγάλο πανό είχε στηθεί για να ζωγραφίζουν τα παιδιά, ενώ παραδίπλα ο πάγκος για τη κατασκευή του χαρταετού είχε στηθεί.

Σιγά- σιγά, άρχισαν να έρχονται οι γείτονες με τα φαγητά τους, τα γλυκά τους και παρά το τσουχτερό κρύο έμειναν και συζητούσαν μεταξύ τους, έκαναν αστεία, αλλά και σχέδια για το μέλλον και τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή στο διαγωνισμό “ρεβυθάδα – φασολάδα” και ήταν δύσκολη η επιλογή ανάμεσα σε τόσο καλές μαγείρισσες και μάγειρες.

Πρέπει να ήταν περισσότεροι από 150 άνθρωποι στη γιορτή και όλοι με θετική διάθεση.

Αυτή η συμμετοχή μας δίνει δύναμη και κουράγιο, να συνεχίζουμε και για τα πιο δύσκολα.

Σας ζητάμε συγνώμη για την προχειρότητα των κατασκευών και σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για τη συμμετοχή σας.

Ελπίζουμε του χρόνου η Καθαρή Δευτέρα να είναι ηλιόλουστη και να είμαστε όλοι μαζί.

Σας επισυνάπτουμε προβολή φωτογραφιών από τα Κούλουμα στο Άλσος Λογγίνου.

Στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ της ΝΕΤ – «Πρωινή ενημέρωση» για τα Κούλουμα στη γειτονιά μας.

http://www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/2269-%CE%BB%CF%8C%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%82-27-02-2012.html

Σας υπενθυμίζουμε ότι στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση https://ardittos.wordpress.com/ μπορείτε να ενημερωνόσαστε για όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

Να είστε όλοι καλά

Advertisements